Bordeaux 2023: een fascinerende jaargang


Vanaf 29 april 2024 gaat de jaarlijkse En Primeur campagne weer van start. Eind april bezochten wij Bordeaux en beoordeelden gedurende een paar dagen honderden wijn uit jaargang 2023. Via de nieuwsbrieven en onze blog op de site houden we u op de hoogte van deze jaargang.

Waarom zou je En Primeur kopen?

En primeur prijzen liggen lager dan de prijzen over twee jaar (in 2026 komen de wijnen pas op de markt)

En Primeur geeft de garantie dat u de wijnen krijgt die u graag wilt. Veel wijnen zijn schaars en geliefd en vaak al tijdens de En Primeur campagne uitverkocht.

En Primeur kopen betekent dat u de eerste eigenaar bent van de wijnen. De wijnen zijn in perfecte omstandigheden bewaart op het Château.

U kunt zich onderaan deze pagina ook inschrijven voor de speciale En Primeur mailinglist. Ook kunt u een direct What’s app bericht van ons ontvangen waarmee u nog voor publicatie prijzen en scores ontvangt! Hiertoe ontvangen wij graag uw naam en mobiele nummer via info@bordeauxspeciaalzaak.nl.


Wijnen worden gereserveerd op naam in kisten van 6 flessen, tenzij anders aangegeven. Na beëindiging van de campagne maken wij een factuur op van alle door u gereserveerde wijnen. Levering geschiedt medio 2026 zodra de wijnen door ons zijn ontvangen. Wij leveren in de originele verpakking. Gratis levering vanaf € 300.

Voorverkoop in onze shop

En Primeur Mailinglist

Als u een mail wilt ontvangen als er nieuwe En Primeur wijnen, scores en prijzen beschikbaar zijn, schrijft u dan hieronder in voor de mailinglist!

(Maximaal 1 mail per dag, en alleen indien er nieuwe wijnen zijn toegevoegd)

Bordeaux Speciaal Zaak Volg ons op Instagram en Facebook
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Site gemaakt door Webmen

X