En Primeur 2020

En Primeur 2020

En Primeur voorverkoop 2020

Normaliter zou de En Primeur 2020 campagne zijn begonnen in het tweede weekend van april. Echter, net als vorig jaar, is het de vraag waar, hoe en wanneer deze van start zal gaan. De planning nu is om de En Primeur campagne te houden in 10 steden in de wereld van 26 – 29 april 2021. Dit kan dus nog veranderen.

Wat zijn En Primeur wijnen?

Marco ten Hoopen beoordeeld Pomerol

En Primeur wijnen zijn wijnen de je koopt in de voorverkoop. Vat samples worden geproefd en beoordeeld door wijncritici en professionals vanuit de hele wereld. In de weken tot maanden daarna maken de diverse Châteaus de prijzen bekend. De meeste grote wijnen worden vooraf geheel of gedeeltelijk verkocht gedurende deze periode. Pas twee jaar later komen de wijnen op de markt. De jaargang 2020 komt de eerste helft van 2023 beschikbaar.

Waarom “En Primeur” kopen?

En Primeur wijnen zijn doorgaans aanzienlijk goedkoper dan het moment waarop ze op de markt komen. Daarnaast geeft de zekerheid dat u uw gewenste wijnen ook daadwerkelijk geleverd krijgt.

Wij hebben in ons blog voor u een voorlopig oogstrapport 2020!

De En Primeur 2020 wijnen zijn beschikbaar vanaf mei 2021 en we zullen de lijst tot half juli nog dagelijks blijven aanvullen en bijwerken. De campagne loopt tot en met augustus.

Bestellingen zijn uitsluitend per kist van 6 aan te kopen en de facturen dienen in november te zijn voldaan. Levering vanaf 2e kwartaal 2023.

En Primeur in onze shop

En Primeur Mailinglist

Als u een mail wilt ontvangen zodra er nieuwe En Primeur wijnen en prijzen beschikbaar zijn, schrijft u zich dan hieronder in voor de En Primeur mailinglist!

(Maximaal 1 mail per dag, alleen indien er nieuwe En Primeur wijnen zijn toegevoegd)

X